Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgodnie z prośbą Lowridera zebym go przeprosił w temacie pisze temat, a zeby nie bylo watpliwosci ze se wymyslilem to tu jest list: Low przekazał mi abym do ciebie napisał, po to abyś stworzył nowy temat w Valhalli i go w nim przeprosił za kablowanie ;p A tu cytat to co pisał :3 QUOTE (...) to napiasz mu że utrudnie mu życie chyba że mnie przeprosi na forum to mu popuszcze (...) gdzie chcesz (...) w temacie niech mnie przeprosi (...) bo uwierz że mu moge tak załatwic że z domu nie wyjdzie Więc przepraszam Cię Lowriderze za kablowanie i to nie że przez twoje groźby, sam przemyslalem poprostu niebęde kablować a jak chcesz to dołącze to koalicji antysłonikowej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 who fuckin' cares? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 heh ale jaja. czyżby ktoś sie nawrócił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Sam się przemyślałem już nie będe robić. Jeżeli przez miesiąc nie bedzie nadawanie które ja bede robic. To wtedy przestalem i bede z wami a jezeli zlamie to to wtedy bedziecie mnie nienawidzic. Okej.?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi