Sylwester Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Może zaczne od tego: 1.Jaki program do grafiki 3d jest najlepszy? 2.Jeśli macie do niego tutoriale w formacie pdf.(lub innym),to prosze o linka. z góry dziękuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 1. Nie ma "najlepszego", do jakiego się przyzwyczaisz takiego będziesz używał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Narazie prubóje robic w blenderze,choc jak mowie potrzebuje poradników i tutoriali. A co myślicie o programie 3d canvas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Narazie prubóje robic w blenderze,choc jak mowie potrzebuje poradników i tutoriali. A co myślicie o programie 3d canvas? Ja uważam, że blender jest najwygodniejszy. tutek Wprawdzie po angielsku ale pratyczny tutorial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Mi chodzi o tutorial w formacie,lub jako e-book. Chodzi o to by miec go na kompie,ale bez potrzeby podłączanie się do internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Mi chodzi o tutorial w formacie,lub jako e-book. Chodzi o to by miec go na kompie,ale bez potrzeby podłączanie się do internetu. Hmm, możesz robić screeny :D . To jest e-book tylko, że w przeglądarce. Możesz jeszcze brać źródło każdej strony wklejać do edytora tekstu i potem otwierać IE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 No ok,ale mnie są potrzebne tutoriale dla kogoś kto nigdy nie robił w takich programach,krótko mowiąc opisane od 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Tamto co Blackmaul RaistlinBlackRobe podał jest opisane od 0. Blackmaul? Tymon Argh, czepiasz się szczegółów ;p . Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Właściwie to czemu sam sobie nie poszukasz? I nie ma dużej różnicy do jakiego programu jest tutek, bo wiekszość programów polega na tym samym. http://max3d.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Mi chodzi o tutorial w formacie,lub jako e-book. Chodzi o to by miec go na kompie,ale bez potrzeby podłączanie się do internetu. Ctrl+A, Ctrl+C a potem Ctrl+V? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi