DjMacko Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Cze mam problem z włączeniem GM'6 http://img137.imageshack.us/my.php?image=bdxo4.png Kiedy wczoraj przeinstalowalem windowsa zaczeło sie tak dziać . Czy GM'y wymagają jakieś frameworki czy inne szajstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Gm jest chyba źle zainstalowany, albo uszkodzony, bo inaczej błąd nie powinien się pokazywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMacko Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zainstalowany jest dobrze. Instalowałem tego samego GM'A na kompie siostry i wszystko chodzi git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Poprostu go przeinstaluj do innego folderu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMacko Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Właśnie to zrobiłem i dalej nic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Odinstaluj i usun caly folder z dysku C i zainstaluj ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zainstaluj nowszą wersję GM? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Po pierwsze taki temat był już wiele razy omawiany wystarczy tylko poszukać. A po drugie czy to nie wina cracka? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMacko Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Gościu jak cracków nie używam więc daj sobie spokój z takimi odpowiedziami EDIT: Musiałem przeinstalować Windowsa i to była wina sterowników od modemu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Tylko co mają sterowniki od modema do gma ? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMacko Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Niewiem ale pomogło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi