Cruel_boy Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 No tak... potrzebuje animacji skatera w rozmiarze 100x100 tak jak avatar. Szukalem w google ale nie doszukalem :( Prosze o odpowiedz :) Z gory THX Pozdrawiam Dj Adam FIVE :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 <_< próbowałem kiedyś takie coś zrobić. Zanimowałem nawet ollie i flipa, ale na tym sie skończyło. Strasznie ciężkie zadanie <_< @down wlasnie nie mam, to bylo ladnych pare lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 wystarczy samo rozpedzanie i ollie na poczatek EDIT: @up a masz jeszcze te animacje? bo "ale na tym sie skonczylo" nie wiem o co w tym chodzi :) czy juz tego nie masz czy nie mozna poszukac a nie robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Nie musi byc animacja moze byc sam skater namalowany to ja sam zanimuje :) tylko zeby fajnie wygladalo EDIT: ( Sor za doubleposta, zapomnialem editnac ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi