DeluVegaz Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Jestem początkujący(bardzo) i chciałbym wiedzieć jak zrobić gre podobną do Little Fighter? Mam Sprites bo wiedziałem w folderze z LF2 że też są proszę o kontakt pod tematem albo najlepiej na nr gg 74740131 Z góry wielkie THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jeśli chcesz robić podobną grę to chyba bez sensu kopiować jej sprites, bo to będzie klon. Chyba, że tworzysz jakiś REMAKE :] Ale uważam, że ta gierka ma w sobie to "coś" i tam nic nie brakuje.. Jeśli chcesz robić coś podobnego skorzystaj z ogólnego założenia gry, ale pozmieniaj bohaterów, ataki, lokacje, zrób jakiś ciekawszy scenariusz, bo w LF2 to tylko się naparzasz, bez celu. Może coś z tego wyjdzie.. Życzę Ci tego! :thumbsup: To takie przemyślenia.. Po co udoskonalać coś, co i tak lepsze nie może być? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi