zalu Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Dzień dobry !! mam pytanie. Czy znacie jakieś programy w których będę mógł zrobić animacje ( 1D 2D ) zwykłego rysunku bez rysowania kolejnych klatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 LOL nie ma czegoś takiego jak 1D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Jest - pixel xD A co do progsa to uleadGIFanimator albo photoshop, gimp, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 o sorry nie no wiem że niema czegoś takiego nie wiem dlaczego tak napisałem :( :( :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 a jak 3d to blender, milkshape, swift3D (mi przydatny do prostych animacji 3d) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 PsichiX - jeden piksel to 2d, ponieważ 1d to jeden wymiar czyli tak naprawdę nic (np kreska o szerokości 0, ponieważ nie ma drugiego wymiaru) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ale virtualnie to jest pixel, mi nie chodzilo o miare fizyczna ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 dobra już skończyliście ? No to ok właśnie zasysam GIF Animator 5 mogli byście zrobić screeny.. nie wiem menu czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 właśnie zasysam GIF Animator 5 mogli byście zrobić screeny.. nie wiem menu czy coś Po co takowe screeny? :X Włącz program to będziesz mieć interaktywny screen. Lub też poszukaj se w tym: http://images.google.com/images?ie=UTF-8&a...sa=N&tab=wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 właśnie zasysam GIF Animator 5 mogli byście zrobić screeny.. nie wiem menu czy cośTroche jaśnej ;x nie rozumiem wogole Twoich postów,tego przekazu.Nie mam pojęcia o czym nawet gadasz.Albo mam inną prośbe,napisz po polsku prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 nie odpalę programu bo połączenie z siecią sie zerwało . to chyba logiczne że chce zobaczyć jak to wszystko wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 To chyba logiczne ze nie zobaczysz wszystkiego po screenie -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ale virtualnie to jest pixel, mi nie chodzilo o miare fizyczna ;P Nie, to nie jest pixel. Pixel ma długość i szerokość, inaczej byś go nie zobaczył. Pozdro. PS: Znów propaganda sony obiecującego nam kiedyś 4D xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Żalu,po raz kolejny nie rozumiem co chciałes powiedziec.Rozumiem jakbyś mówił w realu,ale Ty nawet pisząć nie umiesz wytłumaczyć oco Ci chodzi. Radze naprawde zastanowić się 5 razy przed kliknieciem Enter albo Dodaj odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 a ty się naucz rozumieć jakoś wszyscy wiedzą o co chodzi tylko nie ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 pablo, PsichiX ma rację - miara fizyczna a używana do poglądowego przedstawiania rzeczywistości (bo jak narysować linię prostą?) to dwie różne rzeczy. Z kolei czwarty wymiar istnieje w grach praktycznie od początku (choć nie we wszystkich grach, tylko część rejestruje wydarzenia w grze na osi czasowej - np. Sands of Time, ale też pierwszy Pong na oscyloskopie): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ludzix, akurat Pablo1517 ma rację. Proszę nie mylić piksela (najmniejszego elementu dwuwymiarowego obrazu graficznego, posiadającego wymiary) z punktem, którym operujemy w matematyce. Punkt to raczej 0d, ale nie wiem czy takie pojęcie nie jest przypadkiem sprzeczne, bo czy brak wymiarów to ni jest nic? Natomiast 1d to po prostu linia (nie ma grubości, jest tylko długość). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi