Fallord Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam. Szukam programisty,który zrobiłby mi strone (php - html [Cała strona html,system newsów php]) Szczegóły omówie później,aktualnie PsichiX jest na tej robocie,ale ma mało czasu i nie chcem zbytnio mu gitary zawracać(matura). Strona ma być prosta,lecz "elegancka". To tyle,jak będzie ktoś chętny to prosze pisać. PS.Naprawde nie wymagam dużo ^^ Edit:Uwaga,nie zamierzam się podpisac pod stronką,możecie(a nawet musicie) napisać swój nick,dać link i cokolwiek chcecie w stopce.Możecie także umiescić banner. - Tylko tyle moge zaoferować,ew.jakies dodatkowe drobnostki.Np.Nalać herbaty xDEdit2:Z systemem newsów przesadziłem ; ) Ważne aby strona wyglała jakoś przyzowicie - myślę,że dla jakiegoś zaawansowanego programisty starczyło by kilka godzin aby zrobić takową stronkę ; ) - Strona potrzebna,a jak widać Fallsoft rozrasta się ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Fallord. Jak podasz mi główny motyw, będziesz miał serwer i zaoferujesz coś w zamian to pogadamy. :PTo wiadomo. Tyle. Szczegóły proszę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Nie wiem tylko co mam rozumiec przez słowo "Główny Motyw". Czy będe miał server ? Oczywiście, już jest. Co mogę zaoferować wzamian. Czytaj 1 post. Hmm, zaoferować moge naprawde nie użo, ale także nie wiele rządam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Styl skina, klimaty etc.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Coś na wzór http://www.wodbo.yoyo.pl/index2.html . Takie same rozmieszczenie wszystkiego, - grafike (logo)Fallsoftu ja daje. Kolorystyka - Szaro-biała Trzeba by było zrobić grafike tła,logotyp ramek,przyciski i inne bajerki. Coś jeszcze "czeba" ? :P EDIT: http://img75.imageshack.us/img75/2200/logolv7.png - Tu masz logo(Znaczek Fallsoftu wykonany przezemnie,ulepszony przez Konrada ;P) ,dowolnie je modyfkuj ;) Napis też się tam znajduje,problemu raczej nie będzie. Tymon,jeżeli mógłbyś podjąc się tego zadania to daj znać.Pozdrawiam, Fall. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Nie byłem dziś w szkole, nudziło mi się, poczułem się na siłach i stworzyłem w 20-30 min taki projekt: https://gmclan.org/uploader/1104/projekt.png Nie wiem, czy kolorystyka ci się podoba. Nie patrz na szczegóły, bo projekt robiony na szybko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Mógłbym, o ile dalej jestem potrzebny. :) Jakaś baza danych? I ciemne czy jasne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Bez bazy danych,kolorystyka jasna. Coś jeszcze "czeba" ? :P @Kubx:W sumie nadaje się na "szkielet" strony,troche zamało w niej zrobiłeś ;).Może dla Tymcia się przyda xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Z góry przepraszam za double posta. Tak więc zgodziłby się ktoś na zrobienie tej stronki ? Oferta jest nadal ważna, PsichiX narazie nie ma czasu :/. Jak by co to zostawiam swoje gg: 10232809 . Pozdrawiam, Fall. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi