Fallord Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 http://www.allegro.pl/item272473622_okular...er_oferta_.html Miał ktoś to w swoich łapkach ? Na jakiej zasadzie to działa ? Jest warte zachodu ? A jak z ceną ? Czekam na odpowiedz,z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Nie widzialem, ale jedno Ci powiem... Do tych okularow musisz posiadac monitor CRT a to mija sie z celem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Produkt z 1999 roku? Jakoś to zachęcające zbyt nie jest :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Nie widzialem, ale jedno Ci powiem... Do tych okularow musisz posiadac monitor CRT a to mija sie z celem :P Dlaczego posiadanie monitora CRT mija się z celem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...r/revelator.htm Jak dla mnie niezbyt ciekawe. Może i niezłe wrażenia to daje, ale ja np. na swoim monitorze bym nigdy tego odpalić nie mógł, a kupowanie CRT w dzisiejszych czasach zbyt dobrym pomysłem nie jest, ekrany LCD są dużo lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 w połączeniu z kartami graficznymi ELSAJeżeli nie chcesz sobie spieprzyć sprzętu - zapomnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi