Yoda Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Nudziło mi się wczoraj i zacząłem robić program do rysowania :P Ale nie chce mi się go kończyć więc to co wdziudźkałem udostępniam ;) Przykładzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Przykłat nawet, nawet, ale ten ołówek to przerywa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Wiem bo nad nim w ogóle nie siedziałem :P Tak tylko go zrobiłem... miałem to kończyć ale mi się nie chce :Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Wiem bo nad nim w ogóle nie siedziałem :P Tak tylko go zrobiłem... miałem to kończyć ale mi się nie chce :Y Jak chcesz, żeby nie przerywał - zrób poczwórne tworzenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Aby ołówek nie przerywał zwiększ room_speed z 30 do 60-80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Albo zrobić to przy pomocy draw_line :U @down: wiem =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Przykładzik nawet dobry ale ten ołówek to porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi