Yoda Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 No więc chodzi mi o różne dźwięki typu: wrzucanie itema do eq ( shhhnup, shhhnup :P ), Wypadanie itema,kasy ( szhhhrymp ), Jakiegoś nie denerwującego kliknięcia na button ( szklikt ), itp. ;) Jak ktoś ma taki pack to niech zapoda B) @down: byłbym wdzięczny :U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Jutro coś u siebie znajdę ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Sorry że odświeżam, ale ja sobie dziś przypomniałem że... Dalej nie mam tych dźwięków xd! To co ma ktoś cosik w tym rodzaju? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ostatnio też szukałem w tym dziale RPGowych dźwięków i... ...znajdź temat Dźwięki ala RPG i tam masz odpowiedź. Albo jeśli nie chcesz szukać to w Google wpisz "RPG Soundpack". W Twierdzy RPGMaker będzie lista i tam masz opis i ile dźwięków. Możesz też wpisać soundtrack, ale lepiej soundpack :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ale będą to te dźwięki o których pisałem tak? ;) Tak czy siak dzięki za odpowiedź - zaraz poszukam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 na twierdzy rpgmakera jest w pytke tych dzwiekow napewno cos znajdziesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 http://chomikuj.pl/Mertruve/yoda_dzwieki2.rar Sry, zapomniałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi