Jedi_Master2 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam! Przedstawiam dzisiaj mój remix, który zrobiłem dla samego Liroya (remixów tego kawałka powstało tysiące, ponieważ Liroy oficjalnie zamieścił wokal)! Można go pobrać z mojej strony. http://www.ma-ryja-rap.yoyo.pl/ aktualkę dawałem dzisiaj więc nikt nie powinien mieć problemu ze znalezieniem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Niestety nie słucham i wręcz nienawidzę disco polo, i tym bardziej króla polskiego disco - Liroya. Całkiem fajnie się rozpoczyna ale później coś zaczyna nie pasować - chyba ten wokal :P albo drumloop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Liroy to nie disco :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Nie podoba mi się Dziekuję. Do widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 To teraz sprzedawaj swoją płytę :] . Na przykład na www.megatotal.pl gdzie sprzedają płyty nieznanych artystów :P . To, ile osób to kupi będzie dla ciebie najlepszą oceną, bo sądzę, że niezbyt dużo osób na GMCLAN słucha "hip-hopu" :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 syf, przecież to nawet nie jest punk rock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 syf, przecież to nawet nie jest punk rock Dla mnie punk rock to syf i co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Dla mnie punk rock to syf i co ?ciężkie pytanie, nie wiem co odpowiedzieć. może, skoro ci się nie podoba, nie słuchaj? edit: blackmaul, dzieci i ryby głosu nie mają :whistling: edit 2: a ja zadzwonię po Nikasa, i sie skończy bal :cool2: edit 3: bez takich, bo spuszczę na ciebie stado wściekłych murzynów (i to przez żydów wyhodowanych :cool2: ) edit 4: po pierwsze, to nie wyśle bo ma tylko 10 lat, po drugie nie groź mi, bo dalej mam murzynów w klatce :cool2: edit 5: a no tak, zapomniałem. w każdym razie mam jeszcze lawl-a, Kasa - / Biorę wam Nikasa, więc uważaj :cool2: edit 6: i prawidłowo :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Dla mnie punk rock to syf i co ? Popieram! :twisted: A remix mi się nie podoba. :( @UP: Nie odpisuj na posta pod swoim, bo pójdę po Sonique i się skończy. :twisted: @UP: 2 Sonique ma większe wpływy, zaraz wyłączy internet. :twisted: @UP: 3 Phi, to Sonique wyśle ich IP do admina i wszyscy dostaną bana. :twisted: @UP: 4 To nieważne, że nie skończył podstawówki, on tu może więcej niż reszta adminów. :twisted: @UP: 5 Ojej nie, to ja pasuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Co mówi regulamin: 10. Nie edytuj swojego posta, aby odpowiedzieć na następną w kolejności notkę. Lepiej napisz nowego.Po warnie za każdego edita? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 zgadzam się, popieram, akceptuje. odpokutuje swoje grzechy :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Zdawało mi się, że tu oceniamy bit Dżedaja, nie lansujemy się gatunkopoglądem nt. muzyki ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Haha,i ta pseudo gangsterka ! XDDDDDD WTF ?! bo sądzę, że niezbyt dużo osób na GMCLAN słucha "hip-hopu" Mylisz się... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Jak bym napisał hip-hopu to bym się mylił, ale napisałem "hip-hopu" :) . Taka mała ironia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Hmm...chociaż ja nie nazwałbym hip-hopu - rapem xD.A Liroy to ani rap ani hip-hop.xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi