mike_p Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 http://so.pwn.pl/lista.php?co=statua Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Co to za bóg, który karze grzeszników, a wysławia się gwarą =D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Dobra, dobra... Zmienię to XD Jakie macie wymogi co do gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Epicka muzyka Roba Westwooda XDDDD~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Taa... To załatw mi ją z pozwoleniem Roba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Epicka muzyka Roba Westwooda XDDDD~~ Wystarczy Ludzix xD Co do gry,to nie wiem za co dostaje wysokie oceny.Pod żadnym względem mnie nie wciągnęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Więcej czarów oraz opcja sterowania potworami no i budowanie fortec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Fortece to niech grzesznicy budują, bedzie ciekawiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ostatnio w grze się trochę pozmieniało. Grzesznicy się tworzą i atakują nasze budynki. Co do budynków, są teraz wieże, mury itp. Czyli ostateczny rodzaj gry to RPG/RTS zręcznościówka survival XD Oczywiście muszę trochę przerobić przyk... to znaczy mój silnik gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 nom, gra fajna, ale daję 4/5. Czekam na full! :thumbsup: EDIT: Bo ta gra mnie wciągnęła ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 ale daję 4/5. Byś ku.... chociaż uzasadnił za co po co i dlaczego :x DEDAJ PLOX ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Byś ku.... chociaż uzasadnił za co po co i dlaczego :x Omg a czy musi? Napisał że gra fajna... jak mu sie podoba to niech se daje 4... IMO gra jest spoko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi