Grela Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Moge emotki z forum dać do swojego shoutboxa??Nie chcialem dać bez pozwolenia bo myślałem, że dostane bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Te emoty które są na forum można znaleść na necie :P Poszukaj na google "emoty" czy coś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Przecież ci mówiłem że one są z IPB :) więc oni są autorami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Ja już je mam :] @Snake:(offtop sorkii)jestes pomoz mi troche Shoutbox ogarnąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Ja znalazłem na googlach kiedyś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi