Deathunt Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Próbowałem już wszystkiego ale nie mogę naprawić jednego błędu z chodzeniem. ( w grze platformowej ) Jak skręcam w prawo bohater wchodzi w podłogę. Oto ten przykład: http://www.gmclan.org/up1669.html Co do samego przykładu to jest tam dużo niepotrzebnych skryptów, których na razie nie miałem czasu usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Źle ustawiłeś origin spritów. W obydwu musi być ten sam, i najlepiej jakbyś dał jakąś maskę obiektowi bohatera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathunt Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Dzięki, nawet bym nie pomyślał ,że taka mała rzecz może tyle zrobić. Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi