Sylwester Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Mam na kompie Linuxa(był od razu z kompem),teraz nie wiem jak go usunąć i zainstalować Windowsa. Dokładnie rzecz biorąc,nie wiem jak sformatować dysku,nigdy tego nie robiłem. Może znacie strone gdzie jest to po kolei opisane,najlepiej ze zdjęciami jak postępować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Ustawiasz bootowanie na CD-ROM, wkładasz płytkę z Windowsem, instalujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 A co z linuxem się wtedy stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Linux przestanie istnieć, o ile przelecisz po całym dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Linux przestanie istnieć, o ile przelecisz po całym dysku. Po całym dysku?CZyli co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Sformatujesz partycję na której jest linux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Teraz mam inne pytanie: Jakie są kompilatory typu devc++,działające na linuksie. Najlepiej jakbyście mieli od razu linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Wydaje mi się, że dev c++ jest na linuxa, ale nie jestem pewien... Poszukaj w repozytoriach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Dev-C++ korzysta z Mingw, więc jako IDE możesz wziąć KDevelop + GCC. I pogoogluj man. Poza tym od czego masz repozytoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Polecam CodeBlocks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi