M@ti002 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 wlasnie. mam "kwadracik" w prawym gornym rogu ekranu (okolo 75% viewa) a z lewej i na dole sa inventory i hud. i czy mozna zrobic aby "przesunac srodek ekranu" na jakiestam x i y?? mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Normalne. ze sie da... view_xview view_yview BTW. Czemu piszesz zanim sprawdzisz FAQ i Help od GM'a ? Jestes juz Forum Veteran... Powinienes to wiedziec, ze najpierw sprawdzamy FAQ i Help'a a potem pytamy... DOWN@: To lepiej daj bo jak nie o to Ci chodzi, to ja Cie nie rozumiem... Czemu nie czytam ze zrozumieniem? Gdyz Twoj post jest niezrozumialny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 http://img99.imageshack.us/img99/3774/blepn6.png prosze. te krzyzyki to x i y hero. teraz lepiej? PS dopiero zaczynam ta gre wiec bez zbednych komentarzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Bo piszesz niezrozumiale. Chcesz wyśrodkować ten kwadracik na viewie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Ustawic odpowiednio Hbor i Vbor? O to Ci chodzi? Przeciez to masz w Room Settings -> View... ----------------------------------------------------------- Lub tez wpadlem na drugi pomysl... Mianowicie zrobic dwa View'y. Jeden z Interfejsem a drugi ktory podaza za bohaterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 patrzlem... i nic to nie dalo ;( popatrze jeszcze raz... EDIT: zmienilem hbor i vbor i to samo ;( probowalem chyba juz ze wszystkim ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 https://gmclan.org/up152_11_view_center.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Tymon jak zwykle jakims przykladem zarzuca :) :twisted: Nasz dobry Adminek! I za razem najwiekszy len na calym forum! :twisted: Dobry matematyk to leniwy matematyk. xD Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Tymciu i love you! a tak na serio: pach! cie do credits :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi