fervi (Skovv) Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Witajcie nasi H4x0R :bye1: Umiecie zrobić, taki przykłąd że na dysku szuka plików a jeśli w tych plikach jest jakiś tekst np. Slawek to kasuje, a jeśli nie ma to nie kasuję Taki AV ;d Jak dany kod jest w pliku to kasuje cały plik, a jeśli nie ma to nie kasuję. Pozdro! Fervi Fęrvi Prąsi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 hmm... Znajdź jakiegoś dllka i wrzuć do GMa. Gdzieś widziałem takiego, ale zapomniałem gdzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Nie wiem jakiego :/ Może nazwę kojarzysz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Nie wiem jakiego :/ Może nazwę kojarzysz?? czekaj.... Coś tam: windows search czy jak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 idzie i to banalnie w GM bez dlla,kiedyś takie gówno zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Lol, DLLa. https://gmclan.org/up152_11_9a29918ae1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 To Tymon! Nie kasuj tego pliku, przez jakiś czas. Fęrvi Prąsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 To sobie to dorób prąsiaczku. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi