rafal1 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 witam jak zrobic wchodzenie do sklepów i kupowanie roznych itemów ?(gra rpg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Pierwsze co mi przychodzi do głowy to "przykłady". Natomiast sądzę, iż sytuacja ma trochę wspólnego z Locations w StarEdicie. Nie wiem, robisz np. wycieraczkę i musisz wykombinować, aby Twój hero po wejściu na nią przenosił się do sklepu. Przy kupowaniu itemów to przyda Ci się coś w rodzaju backpacka, był gdzieś przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1 Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 wolałbym zebys mi podal jakies przyklady w pliku gm6 :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 wolałbym zebys mi podal jakies przyklady w pliku gm6 laugh.gif Poszukaj, a nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 HMM... zazwyczaj nie wiem czy to moze tak ale sproboj CREATE: coins=50 STEP: if coins >=25... No i tu juz nie wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi