KoRn Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam wszystkich, Jak zrobić, żeby view chodził za zmienną? Bo mam zmienną str i obiekt object0. Proszę o odpowiedź. :crosseyed: Dam do creditsów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Zrób object, w którym jest zmienna i wstaw to do roomu, no i w ustawieniach roomu tam gdzie zakładka viev to tam zaznacz drugą zakładkę viev 2 pozaznaczaj wszystkie te no dziubki np.enable use of vievs i w object following object w której jest zmienna.Miałem ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Sonique: Tylko najgorzej, że obiekt sie nie porusza >.< tylko cały czas stoi w miejscu. a zmienna sobie lata po całym roomie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Ale co jeszcze chcesz bo tego coś niezrozumiałem.Przecież masz kod na ruszanie...użyj funkcji: x=view_xview+ilestam; y=view_yview+ilestam; tam gdzie ilestam dajesz ilosc pikseli albo zwykłe: x=view_xview y=view_yview Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Ale co jeszcze chcesz bo tego coś niezrozumiałem.Przecież masz kod na ruszanie...użyj funkcji: x=view_xview+ilestam; y=view_yview+ilestam; tam gdzie ilestam dajesz ilosc pikseli albo zwykłe: x=view_xview y=view_yview Coś patrzę, że chyba sie nie da takiego czegoś zrobić. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi