raperr Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam wszystkich mam dziś do zaproponowania grafikę ekwipunku do gier RPG i MMORPG to jedynie część tego co narysowałem jest tego więcej ale jak narazie to powinno wystarczyć, tak myślę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Bardzo dobrze. Jeszcze dodasz detale i bedzie pieknie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 W srodku 2 bron od lewej wzorowana na broni z Tibi, Gorny rzad 2 od prawej wzorowana na clubie z 3 areny. Gorny rzad 2 od lewej wzorowany na demonrage sword z Tibi. Ostatni rzad srodkowa bron wzorowana tez na Tibi. Ale i tak fajne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nie widzę tutaj rzadnej broni wzorowanej na tibi. Może tylko ten miecz co przypomina demonradge jest troszke podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Przyzwoite graficzki podobaja mi sie :D 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Chodzi oto,że wyciąłęś kontóry broni i pokolorowałes po swojemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nic nie wycinałem człowieku... śmieszny jesteś mam pokazać reszte grafik może też są z tibi -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 No no super te grafiki :D Pokaż jeszcze inne jakie zrobiłeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 ć reszte grafik może też są z tibi -.- Zwracam honor,po dokładnym przyjrzeniu,mozna zaobserwowac,że są "tylko" podobne ^^ Moja ocena grafik 3/5,zle dobrane kolory,slabe cieniowanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Fajny ten oszczep :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 te grafiki nie są takie świetne x3 ja taką jedna broń potrafie zrobić w maxymalnie 3 minuty (solmis może potwierdzić xD) a tak wogle to ten styl jest taki strasznie tibiowaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 No,przyznam,że "spear" bardzo ciekawie wyszedł i chyba najlepiej =D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Ładne prace, ale mało szczegółowe. Dodaj cieniowanie i polepsz szczegóły. Jak bym miał oceniać to: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Graficzki przyzwoite :) Mi żadne nie przypomina tibii bo nie wiem jak wyglądają bronie w tibii xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 a tu kolejna dawka itemków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi