Grela Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Jak zrobić wrogów takich jak w N?? Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Tzn. jakich? Tam jest dużo rodzajów - se zaprogramuj im AI :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Tzn. jakich? Tam jest dużo rodzajów - se zaprogramuj im AI :| Zap drone, gun drone, no wszystkie drony i wrogowie, a problem polega, że nie umiem ich zaprogramować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Powiedz co to te 'N'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Te N to gra z ninjem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Te N to gra z ninjem. wiesz dużo jest takich gier :> @down: to do mnie? =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Witaj spamowiczu ty offotpiczko,mój największy rywal,jak Kakashi(yoda) i Gai(pinker),przejdźmy do tematu wpiszcie:N ninja i będzie,a co do tematu jest wiele przykładów,to znaczy nie wiem czy chodzi ci oto że strzelają w ciebie czy ruszają się w tych samych miejscach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Daruj se z tymi "spamowiczu ty offotpiczko" po prostu nie wiem jak to zrobić. Tak jak np. zap drone zauwazy mnie to rusza w moją strone. Tak jak w N poprostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Moze powiedz dokladnie szegolowo jak to ma wygladac, nie wszyscy rozumieją o co ci chodzi -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Cóż, zrób im pole widzenia, jak się w nim znajdziesz to niech zaczną Cię gonić. Kodu nie podam, bo menda w gm jestem, ale w N grałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 pokombinuj z np: if x=hero.x && y>hero.y { direction=270; } ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Użyj distance_to_object(obj) i collision_line(...) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi