Yoda Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 No więc mój kuzyn ma problem - przestał mu działać firefox i opera - po prostu nie łączą się z netem (czy co one tam robią) działa mu tylko IE xF Nie wiecie czemu mogło się tak stać?? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Firewall zablokował inne przeglądarki pozostawiając tylko Internet Explorera? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nie! :] Kuzyn sprawdzał - firewall otwarty :) Nawet reinstalował firefoxa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Jakiego ma firewall?? Jak wyłącza to mu działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Z tego co wiem ma ZonaAlarma. Dodam jeszcze że pod Ubuntu mu działa a pod Windowsem wał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Sprawdź czy przypadkiem Opera i FF nie mają ustawionego serwera pośredniczącego proxy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarYO Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Niech przejedzie kompa CCleanerem. Mój kumpel miał ostatnio podobny problem i pomogło. Najpierw niech usunie wszystkie śmieci: Cleaner -> Analiza -> Uruchom Cleaner, później niech wywali zbędne wpisy z rejestru: Rejestr -> Skanuj by znaleźć problemy -> Napraw zaznaczone problemy (pojawi się zapytanie o zapisanie kopii zmian w rejestrze na dysku - zapisujemy). Po tej operacji restartujemy kompa. Download tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nie wiecie czemu mogło się tak stać?? :mellow:stało się tak, bo się zepsuło, ale pewny nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nie wiecie czemu mogło się tak stać?? mellow.gif Ponieważ używa takiego systemu jak Microsoft Windows. Moja rada: Odinstalować windows'a i zacząć miłą zabawę z Linuxem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 No wyobraź se linuxa też ma... ale czasem winda też jest potrzebna a co do tematu - to napisał mi prze chwilą że wyłączył firewalla i mu działa - więc coś się tam zryło xD chociaż firefox jest dopuszczony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi