Misiek999 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam. Mam do Was prośbę :) czy ktoś poświęciłby trochę swojego czasu aby zrobić mi animację chodu tego miśka (platformówka): z góry dzieki za pomoc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam. Mam do Was prośbę :) czy ktoś poświęciłby trochę swojego czasu aby zrobić mi animację chodu tego miśka (platformówka): z góry dzieki za pomoc :D jak on ma chodzić szybko czy wolno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 mógłbyś zrobić animacje biegu :D w sumie najlepsze rozwiazanie, ale szybkie chodzenie tez moze byc. czyli po prostu to co jest dla Ciebie wygodniejsze do zrobienia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ej a jak go będe robić moge mu zrobić jeansy i bluze zamiast tego brzucha? bo wtedy ręce pewnie by się ruszały najprędzej za 2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 jasne nie ma problemu ,dzieki ze sie podjales tego zadania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi