GMcliker Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Witam,potrzebuje grafiki do gry rpg. Grafikę taką jak: Trawa , potwory , bronie , hełmy , zbroje i inne Edit:Czy nikt nie wchodzi w ten temat i odpowaiada???Straszny jestem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamosca Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 http://reinerstileset.4players.de/ Yoda podał mi tą stronę, są tam animacje rycerzy, potworów, budynków itp. Może coś ci sie przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 To już widziałem ale nie o takie grafy mi chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Jak bys dokladniej opisal czego potrzebujesz to bys predzej dostal grafiki... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Grafa to trawa (jakaś ładna),potwory(wymagania 32x32piksele ,ładne) ,bronie(ładne),hełmy(też ładne),zbroje(ładne),tarcze,spodnie(jedno i drugie ma być ładne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 A może być coś brzydkiego? Bo ładnego nie umiem. TT_TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Raczej nie ale moge obrobić >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Chlopie, podejdz do sprawy powaznie, to pomoga ci powazne osoby. PS. 'ladne' jest pojeciem wzglednym, dla starozytnych rzymian ladne to byly "panie pelnych ksztaltow", a teraz to sam wiesz jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Dobra żeby było nawet ,nawet,ale nie jakieś dziady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja rezygnuje, zniechecil mnie juz tym bezsensownym gadaniem... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Jak jesteś głupi bo to widać to nie pisz!Robisz spam Edit:Żart ale nie zniechęcaj sie ok?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 @UP: Uwazaj na swe slowa mlodziencze, bo na forum nie toleruje sie obrazania innych! A jednak kazdego mozna zreformowac xD Powiedz jakie maja posiadac cechy, styl, rzut itp. Na prawde bedzie nam prosciej je zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Według mnie to niech to będzie szczur.Cechy to nie wiem jakie zrób jak chcesz ,własna wola.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Trawa , potwory , bronie , hełmy , zbroje i inne (dotyczy wszystkich:) rzut izometryczny (Pharaon, Zeus, itp.), czy top-down (z gory: gta1) lub z boku (platformowki)? styl sredniowieczny, futurystyczny, mroczny, czy jakis inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Mroczno-Średniowieczny widok z góry jak w GTA1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Od razu lepiej :) - za kilka dni beda (na razie nie moge zrobic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi