rafal1 Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 witam potrzebuje grafik samochodow kamera od gory i 50 na 50 rozmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Oto mój lub samochody z GTA rozmiar trochę większe niż 50x50 Pozdrawiam BartekGM :krider: Proszę zaglądajcie na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ok dzieki napewno cos dla siebe znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 A tutaj mój samochód :D Jak by co to wiesz, creditsy :D EDIT: Sory za duże :) EDIT2: Nowy avatar mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 a jak sie dodaje te credits jak chce np co dac to co trzeba zrobic? jestem poczatkujacy wiec zrozumcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Hmm może ci posłużyć np. Game Information. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi