pilar36 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Mam takie pytanko, chcialby skozystac z przykladu tymona 'paczki' ,ale nie wiem jak zaladowac plik powiedzmy lol.pak w ktorym zostal spakowany l.bmp, i uzyc tego l.bmp jako sprit dla objectu kk. Moze mi ktos pomoc? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilar36 Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 widze ze przez ostatnie dni nikt tutaj nie zagladal^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Musisz go po prostu wypakować z paczki, załadować i później skasować. Muszę poprawić ten przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilar36 Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 probowalem wczesniej cos takiego robic ale mi nie wychodzilo - gdybym potrafil to zrobic nie powstalby ten temat^^ :] P.S. Jak poprawisz przykladzik to daj mi linka bo nie moge znalesc tego temtu^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi