KoRn Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam. 1. Jak zrobić w HTML, że jak sie najedzie myszką, to sie pokazyje tekst? np. Forum. Tak jak na gmc. 2. Jak zrobić w HTML, że jak nacisne np. na przycisk FORUM, to otwiera sie nowe okno z odnośnikiem jakimś? Baaardzo bym prosił o szybką odpowiedź. Bardzo mi na tym zależy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 1. Jak zrobić w HTML, że jak sie najedzie myszką, to sie pokazyje tekst? np. Forum. Tak jak na gmc. Poczytaj jakiś kurs do JavaScript, bo w HTML tego nie zrobisz. Do tego trochę zabawy z CSS, z ustawieniem klasy widocznej i też nie. 2. Jak zrobić w HTML, że jak nacisne np. na przycisk FORUM, to otwiera sie nowe okno z odnośnikiem jakimś? Tutaj również kłania się JS i dynamiczne tworzenie okienek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 A znacie jakieś kursy? Ja znam tylko: kurshtml.boo.pl - ale to jest html, a nie javascript. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Znamy, np. http://www.google.com/search?&q=kurs+javascript Ja ze swojej strony polecam http://ferrante.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ok, THX. zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 2. Jak zrobić w HTML, że jak nacisne np. na przycisk FORUM, to otwiera sie nowe okno z odnośnikiem jakimś? Tutaj również kłania się JS i dynamiczne tworzenie okienek. :) A może po prostu <a target="_blank"...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 THX Tymon ^^. Teraz to już naprawdę zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi