Kamilek Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam was! Mam nastepujace zapytanie: Posiadam procesor AMD Athlon 1.6GHz i chcialbym narazie zmienic karte graficzna i dokupic pamiec RAM, aby mogl zadzialac mi Wiedzmin. Czy na tym procesorze, jesli wszytko inne bedzie odpowiednie, Wiedzmin ma szanse sie uruchomic? Minimalne wymagania Wiedźmina: Intel Pentium 4 2.4GHz lub AMD Athlon 64 + 2800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Może być to związane z kosztem cięcia gry, ale grafika będzie spoko :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Dzieki bardzo :) Tak teraz patrze na wlasciwosci w "Moj komputer" to jest napisane ze moj Athlon ma 1.1GHz :o Ale mam nadzieje ze wytrzyma :D Jeszcze raz dzieki za szybka odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi