PsichiX Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam. Zrobiłem przykład driftu, czyli poślizgu auta na ręcznym. Opisów raczej nie ma bo myślę że nie jest skomplikowany przykład. Link: https://gmclan.org/up1105_11_drift.html Pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Dobre ;p Ale hamulec powinien być delikatniejszy z 2x, a od takie ostrego hamowania do driftu powinna być spacja czyli ręczny ;p Dobry przykład ;p Ale dodaj tez ze jak przy max speedzie sie skreca dluzej niz 2s to zaczyna się zligzac w tą stronę w którą skręca :P 4/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Prawie idealne, szukałem czegoś takiego!Tylko pls napisz jak zmienić klawisze, bo nie umiem tak jeździć :P EDIT: Udało mi się poprzez np. (vk_up) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 mam pytanko jak zrobic takie zmienianie biegow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Fajny przykladzik ale pewnien bug. Jak mam bieg na 0 i wcisne baardzo szybko 4 razy Q to zostanie mi na tym ostatnim biegu ale samochod pojedzie tak szybko jak dlugo bedziemy trzymac W jechalem 300 xD ale mi sie znudzilo. Musisz dodac alarmy do tych biegow :] Ogolnie 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Fajny przykład driftu ;) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 nawet spoko.. 3.5/5 ale inaczej bym to zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Fajny przykladzik ale pewnien bug. Jak mam bieg na 0 i wcisne baardzo szybko 4 razy Q to zostanie mi na tym ostatnim biegu ale samochod pojedzie tak szybko jak dlugo bedziemy trzymac W jechalem 300 xD ale mi sie znudzilo. Musisz dodac alarmy do tych biegow emot11.gif Ogolnie 4/5 Popraw ten bug bo chce wsadzić twój przykład do mojej gry o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Fajny przykład. Daję 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorion Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Z fizyką ma to naprawde niewiele wspólnego ,ale do najprostrzego zobrazowania problemu "driff-u" może być. Wprowadź ślady dla pozostałych kół i urealnij zmianę biegów,a nie będzie to ,aż tak widoczne:) 2.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 sorki ze odswiezam ale mam BUG'a, mianowicie gdy dalem wsteczny i dlugo na nim jechalem a potem szybko do 4 biegu to sam zavczol przyspieszac do 500 i wiecej!! a jak dalem wstewczny to predkosc sie odejmowala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 sorki ze odswiezam ale mam BUG'a, mianowicie gdy dalem wsteczny i dlugo na nim jechalem a potem szybko do 4 biegu to sam zavczol przyspieszac do 500 i wiecej!! a jak dalem wstewczny to predkosc sie odejmowala. No właśnie, u mnie też tak jest :) Zaraz zobaczę jak się driftuje przy takiej prędkości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 ooo przyda sie bo bede robil gre wktorej to przyda sie :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Fajny przyklad 3/5... ale ma buga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 ooo przyda sie bo bede robil gre wktorej to przyda sie :w00t2: przyda sie przyda sie , umca umca , przyda sie przyda sie. Nom Kuba fakt , bug z predkoscia nieskonczona , jesli o tym mowisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Super Tylko z ta prędkością :/ Ale i tak masz ode mnie 5/5 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Niezłe, niezłe :P Masz u mnie 5/5, kiedyś wydaj wersję tego przykładu w XenoN'ie ok?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi