Gość Kuberion Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 witam mam mala prosbe czy ktos moglby mi napisac kod na to zeby potwor szedl w prawo to sie przekrecal na prawa strone bardzo prosze o pomoc i z gory bardzo dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 sprite_index=sprite_w_prawo To juz 457 taki temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 sprite_index=sprite_w_prawo czyli jak ?? do jakich eventow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 W Create wrzuc klocek "Start moving in a direction" W End Step: If hspeed is larger than 0 Change sprite into (ten w prawo) Else Change sprite into (ten w lewo) Na przyszlosc jest opcja szukaj :P Edit: Stig mnie uprzedzil. W tym moim bedzie zmienial sprity jak idzie w lewo lub w prawo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi