staniki Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 A więc tak, jestem kolejnym z tych noobów, co pytają się o 3D, znowu xD , lecz mam (myślę) dosyć proste pytanie, które chyba bardziej się tyczy modelowania niż programowania w GMie, ale nie wiem. A więc tak, ściągnąłem przykład, w którym jest zrobiony model, a do niego tekstura, ale nie jakaś zwykła tekstura, tylko taka, co ma np. narysowane nogi u góry(ale nie do góry nogami), korpus na dole, a głowę z boku, ręce też gdzieś indziej ;p. Mam pytanie, bo przeglądając przykład za chiny nie mogłem się skumać o co chodzi, jak takie coś zrobić, jak wstawić taką teksturę do modelu? czy to się tyczy GML czy modelowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 jak to możliwe, że dodał się drugi, zamykam i poszę o usunięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi