szkarlatny Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 jak ktoś może to proszę o zrobienie czegoś na pogodę np padający śnieg albo lecące chmury palący się ogień coś takiego ale anime :D thx za kadzą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Jak Ty chcesz to umiescic w grze to radze Ci uzyc Particles Effect :P Bo na takim famie to dluugo ta gra nie podziala :) FPS - 50 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 poszukaj w przykładach, gdzieś było na spadający śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkarlatny Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 jeszcze nie jestem obcykany więc jak ktoś :thumbsup: może to proszę o link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 A web i przykłady na niej nie istnieją? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkarlatny Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 dzięki ale nawet game maker nie chce tego otworzyć a ja to do tego szukam więc proszę dalej ja tez będę szukał ale jak ktoś ma albo wie gdzie jest to proszę o link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 No bo jak przykałdy są na pro to nie otworzysz w niezarejestrowanym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkarlatny Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 dzięki za rade ale wolałbym aby ktoś mi coś podsunął albo powiedział jak to uruchomi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 No bo jak przykałdy są na pro to nie otworzysz w niezarejestrowanym... To nie rada tylko stwierdzenie faktu -.- Nie otworzysz przykłądu na pro w niezarejestrowanym gmie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkarlatny Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 aha dzięki tera zajażylem :D no nic szkoda.... czekam dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 To zrob ten snieg recznie, narysuj pare platkow sniegu, potem sobie zrob obj_snieg: W create sobie zrob: sprite_index = choose(platek1,platek2,platek3...) Tak zeby rozne spadaly i daj mu zeby lecial w dol (start movin in direction albo na y-). Potem daj w jakims obiekcie zeby tworzyl je na losowym x ale na y = 0 (czyli na gorze ekranu), jesli gre masz na viewach to tworz je na view_xview losowym a yview = 0 (beda tylko na screenie) Nie zapomnij ich niszczyc na dole ekranu. PS. Ja mam tak zrobiony deszcz w Puru :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkarlatny Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 trochę to za trudne ale dzięki chyba znalazłem sposób :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkarlatny Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ok dzienki wszystkim temat zamknięty :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi