Platyna Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witam Nauczyłem się ostatnio używać systemów cząsteczek. Wyszedł mi ładny miotacz ognia i dym i tego typu łatwe rzeczy. I jestem ciekaw czy da się jakoś w GM zrobić ładne pioruny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Nie ma przypadkiem w przykładach czegoś takiego? Wydawało mi się, że kiedyś coś takiego widziałem. Sprawdź tam. Jeśli to usunięto to trzeba u kogoś poszukać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ale chodzi Ci o sam efekt błysku pioruna,żeby na ekranie było rozjaśnienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 UP: Piorun a błyskawica to co innego. :P A ten przykład jeszcze gdzieś tam na stronce jest... :) szuknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 UP: Piorun a błyskawica to co innego. :P yyy... a czym sie różni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Nic takiego nie znalazłem w przykładach. Jeżeli piorun i błyskawica to co innego to załóżmy że chodzi mi o błyskawicę... Taki ruchomy trzęsący się błyskający zygzak xD Bo chce by broń prądem waliła :P EDIT O rzeczywiście jest taki przykłąd. Wygrzebałem. Dzięki, później go oblukam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi