murdalow Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 mam kod: if distance_to_object(bohater) < 60 { bajery } a chodzi mi o zapisanie czegoś takiego że ma być dystans mniejszy od 60 taki przedział: < 60 ale nie może być już mniejszy od 20... jak to zapisać ? if distance_to_object(bohater) < 60-(40) nie no lipa a coś mi po głowie chodzi hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 if ( distance_to_object(bohater) < 60 && >= 20 distance_to_object(bohater) ) { bajery } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 if distance_to_object(bohater) < 60 && >= 20 { bajery } kurde jakiś błąd mi wyskakuje odnośnie tego &&, nie idzie tego jakoś inaczej zapisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ale wtopa! maly blad xD if ( distance_to_object(bohater) < 60 && distance_to_object(bohater) >= 20 ) { bajery } Poprawione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ale wtopa! maly blad xD if ( distance_to_object(bohater) < 60 && distance_to_object(bohater) >= 20 ) { bajery } Poprawione :) dobra chyba działa,pokombinuje i będzie dobrze dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi