Remx Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Witam :D znow ;p Jak ciac text ?? przykład: mam cos takiego. tex:="19790929"; lub tex:="Remx1979"; i chce pociac to na kawalki :) i przydzielic poszczegulnym zmiennym wiem ze w delphi to jest proste ale jak to zrobic w GM6 ?? rok:=cut_char( 0,4); :P << wiem ze nie tak :P ale fajnie bylo by gdybyt tak bylo. rok:= miesiac:= dzien:= lub Imie:= rok:= Dziekuje i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remx Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 yh sorki za problem i topic dowiedzialem sie ze nie wycina sie a kopiuje :D w taki sposob string_copy(tex,6,4); tylko jeszcze niewiem czy to dziala z Integer ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Nie dziala, musisz uzyc jeszcze string() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remx Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Dzieki ! hyh mozna dostac :P cholery z ta baza :D bo niedosc ze niemam zbytnio czasu to jeszcze musze sie bawic :> w uzupelnianie hehe ;] na dodatek dowiedizalem sie ze mozna plik txt przepuscic przez taki skrypcik "encryption" i baza jest zakodowana a w czasie kozystania jest rozkodowywana w pamieci.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi