bartas Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Robię grę w której jednym z trybów będzie multiplayer. Ponieważ się nie znam za bardzo na robieniu multiplayerów chciałbym żeby ktoś mi pomógł. Są chętni?? :D P.S. Dobry dział wybrałem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Skoro sie nie znasz na robieniu multiplayer to go nie rob. Proste? Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 No ale chciałbym go mieć w swojej grze żeby była fajniejsza :P Jeżeli nikt nie che pomóc to sam spróbuje zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Życzę Ci powodzenia. Wątpię żeby ktoś chciał robić Multiplayer'a za bycie w Credits. Jak ktoś potrafi to robić to sam zrobi ;) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 No ale chciałbym go mieć w swojej grze żeby była fajniejszaJeżeli ją spieprzysz, i tak nie będzie fajna - nawet multiplayer z pustymi serwerami nie pomoże >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Z tego co wiem, powinieneś bardzo grzecznie poprosić i zapłacić, bo z tego co się orientuje to tyle... kodu, że z 100 wybulisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi