Sirluki Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Witam! :) Mam dziwny problem z poruszniem samochodu. Miałem dwa skrypty (przykłady) i chciałem je połączyć w jednym pliku, ale wtedy pojawił się dziwny problem z poruszaniem samochodu. Nie porusza się jak w przykładzie tylko po dziwnych okręgach. Zresztą sami zobaczcie: Problem Może mi ktoś podpowiedzieć jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 image_angle=direction w obiekcie auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 image_angle=direction w obiekcie auta To nie to... :) Dalej jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 No to analogicznie zrob to w draw_sprite auta <_< Ludzie, kombinujcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 A może o to chodzi? http://www.gmclan.org/up2204_11_Problem.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 No to analogicznie zrob to w draw_sprite auta <_< Ludzie, kombinujcie... Naprawde juz probowalem, nic z tego... :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi