Archi Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam. Mam takie pytanie. Czy da sie wstawić do rooma formant ActiveX Windows media player? Żeby odtwarzało jakąś tv internetową itd. Prosze o pomoć. Z góry dziękuję:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Witam. Nie chcę Cię martwić, ale bez dll'a tego nie zrobisz, a z tego co się orientuję to na game maker comunity czegoś takiego nie było, więc ... :( masz problem, może kiedyś (ok. 1 miesiąc temu) się coś takiego pojawiło, ale nie wiem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 mozesz wpisac kod na uruchomienie WMP :D ale nie wiem jaki jest skontaktuj sie z lepszymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi