Gość Kuberion Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 witam czy mogl by mi ktos zrobic przyklad Jetpacka latajacego w gore prawo lewo i strzelanie poniewaz uzylem kilka przykladow i wyszedl mi gosciu ktoruy latal za myszka bardzo prosze o przyklad za to umieszcze w creditsach z gory THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Poszukaj - był już taki temat i był przykład bodajże Kryniaka :| https://gmclan.org/up739_11_jetpack.html wystarczyło wpisać w wyszukiwarce 'jetpack'... ecchhhh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 wiem ze byl z jetpackem ale to niego dorobilem strzelanie i postac latala za myszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Więc w czym problem? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 ze postac latala za myszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Chodzi Ci o to, żeby NIE latała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 tak chodzi mi o to zeby NIE latala za myszka rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Skasuj swój kod na strzelanie i wpisz zamiast niego: var _obj; _obj=instance_create(x,y,o_naboj); _obj.direction=point_direction(_obj.x,_obj.y,mouse_x,mouse_y); _obj.speed=5; O to chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 a nie sorka za nowy temat ale mi sie cos pomylilo z codem i ustawilem zeby bohater latal za myszka nie pocisk dzieki ze zwruciliscie na mnie uwage jeszcze raz PRZEPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi