Gość Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Mam problem ponowny z bronią i nie dostałem oczekiwającej odpowiedzi (sam nad tym myślałem ale nie umiem). To ma wyglądać tak [miecz - osobny obiekt] [gracz - osobny obiekt]. Gracz ma trzymać broń na końcu ręki i jak nią rusza to broń jest w jednym miejscu. Próbowałem już x gracza i y gracza ale nie wychodzi mi to coś. Tyle razy już pisałem, że może by ktoś pomógł Słabeuszowi? Z góry thx :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 po primo: wycentruj i graczowi i broni orginy i potem w step broni:] x=gracz.x y=gracz.y direction=gracz.direction po sekondo: rozdzielanie na obiekty sux IMO, lepiej rysuj ten miecz na odpowiedniej pozycji... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 O kurka. Nic z tego nie czaje poza x=gracz.x y=gracz.y direction=gracz.direction Możesz podać w przykładzie?? :) Będziesz w Creditsach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Zara... ale czego chcesz przykład? rysowania broni? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 no nie do końca. Chce przykład trzymania tej broni... Sory że późno odpisuje ale net mi muli :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Juz uploauje - przyklad jest na pro ;p a jak nie masz to wywal linijki image_angle=direction... co prawda nie bedzie sie obracał ale... :F bingo - https://gmclan.org/up2576_11_przyklod.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Dzięki jesteś w Creditsach. Troche to przerobie jeśli można bo chce zrobić od tyłu, przodu i boków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi