Ocieks Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Więc jak zrobić żeby po naciśnieciu jakiegoś tam klawisza pojawia sie okienko w którym trzeba wpisać np. kod, jeżeli kod będzie poprawny to idziemy do następnego roomu a jak nie to nas wywala Chce żeby mi ktoś powiedział tylko jak zrobić to z tym kodem :sp_ike: PLZ pomóżcie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Zobacz to http://www.gmclan.org/index.php?sciagnijplik=52 i to http://www.gmclan.org/index.php?sciagnijplik=21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocieks Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Zobacz to http://www.gmclan.org/index.php?sciagnijplik=52 i to http://www.gmclan.org/index.php?sciagnijplik=21 Nic z tego nie rozumiem i otwierają mi sie same kwadraciki :lol: Możesz mi poprostu wytłuaczyć czyli powiedzieć (napisać) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Normalnie - użyj funkcji get_string i sprawdzaj czy string wpisany przez gracza jest taki jaki tam chcesz i wtedy daj tam akcje przejście do następnego rooma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocieks Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Normalnie - użyj funkcji get_string i sprawdzaj czy string wpisany przez gracza jest taki jaki tam chcesz i wtedy daj tam akcje przejście do następnego rooma... wszystko kapie i wiem tylko przeszukałem wszystkie eventy w danym objekcie i nie było get_string ! gdzie to jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 to jest kod... przeszukaj pomoce na stronce tam są jakieś przykłady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 W kodzie, to jest funkcja :) Edit: lowrider byl szybszy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Ech... if keyboard_check_pressed(vk_alt) { kod=get_string('podaj kod','') } if kod='twojstary' room_goto(nrrooma) else if kod='awryjbysniechcial' //costam //i tak dalej chyba tak to było :P @down: żebyś wiedział :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 a za chwile bedzie : a w jakim evencie to dac ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocieks Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 a za chwile bedzie : :P nie uważajcie mnie za kompletnego n00ba <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ja pod zadnym pozorem nie pomyslalem o Tobie jak o noobie :huh: jestes poczatkujacym czyli 'newbie'. Noobek to troche ktos inny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocieks Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 ja pod zadnym pozorem nie pomyslalem o Tobie jak o noobie :huh: jestes poczatkujacym czyli 'newbie'. Noobek to troche ktos inny :D a to sorry :sp_ike: a z tym kodem to jeszcze kombinuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi