Cora Wind Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Dlaczego gdy idę w lewo a zaraz w prawo (moja postać zmienia sprita) to postać się zacina[zostaje w miejscu zamiast isc ;/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 DAŁBYŚ LINK DO PLIKU GM'a BO NIE MOGĘ ZROZUMIEĆ OCB. TEGO NIŻEJ NIE MUSISZ CZYTAĆ: a takie mam małe pytanie po pierwsze czy postać np nie ma czegoś takiego że jak raz klikniesz w prawo to już tak idziesz a jak raz klikniesz w lewo to też podobnie ale w przypadku kiedy klikniesz w lewo raz w prawo i siły nie są jednakowe(speed1>speed2 albo speed1<speed2) siły sie nie równoważą i postać po prostu sie tnie albo sie ślimaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Masz - http://www.speedyshare.com/860324937.html Jak możesz to mi to napraw.. a jak nie wiesz o co chodzi to włończ sobie grę i zaraz zobaczysz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 ustaw spritom maske i gitara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 A mógł byś to ściągnąć i naprawić?? @edit Już nie trzeba ... sam naprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi