Cora Wind Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Gdzie się wpisuje takie gówna? : CODE // Podwyższenie stopnia zniszczenia. Zniszczenie += 1; // Niszczenie auta. switch( Zniszczenie ); { case 1: sprite_index = sZnisz1; case 2: sprite_index = sZnisz2; case 3: sprite_index = sZnisz3; case 4: sprite_index = sZnisz4; //... } Szukałem ale nigdzie nie znalazlem... trzeba mieć wersje Pro?? I powie mi ktoś jak to sie nazywa ;/? @down Dzięki już zakapowałem -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Mamy myslec za Ciebie? Rzeczywiscie trudna zagadka gdzie moze byc podwyzszenie stopnia zniszczenia, w create? w kolizji ze sciana? a moze jednak w begin step ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Gdzie się wpisuje takie gówna? : Szukałem ale nigdzie nie znalazlem... trzeba mieć wersje Pro?? I powie mi ktoś jak to sie nazywa ;/? To nie są żadne "gówna" tylko zwykły kod gmla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Stig on chyba ogólnie nie wie gdzie sie wszystkie skrypty daje :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 ^ tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Nie umiesz czytać?? @down Dzięki już zakapowałem sleep.gif @down Napisałem mu że już mam a on dalej nabija posty <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 @UP Stig Ci pomaga a ty mu jakies wrzuty? o co ci chodzi człowieniu?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi