Fallord Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Witam. Dzisiejszy mój problem jest taki.Z racji tego iż jstem poczatkującym chciałbym zadac pewnie proste dla Was pytanie x). Jak przyśpieszyć animacje ? Czekam na odpowiedz x) @DOWN:lol ;o Tak btw. Napotkane błędy: Nie odnaleziono żadnych wyników. Spróbuj rozszerzyć kryteria szukania. Jeśli szukasz nowych postów od twojej ostatniej wizyty możliwe, że takich nie ma. Po wpisaniu frazy "przyspieszenie animacji". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Raport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 image_speed ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 @DOWN:lol ;o Tak btw. Po wpisaniu frazy "przyspieszenie animacji". Do helpa zajrzeć nie łaska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Jestem w trakcie przeglądania helpa.Chce iśc spac,wkoncu jutro do szkoły trzeba iśc ;o Tak więc pomyślałem,że przy okazji założe temat i mi ktoś wyjaśni,okazało się inaczej. btw.image_speed nie daje efektu,object porusza się tak samo,jak się poruszał. ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi