Dami_GM X Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Hejka zakładamy grupę game maker. Bedziemy tworzyć gry.kazdy kto chce sięz zapisać niech się wpisze do tego tematu. podajcie: nr. gg: email: funkcja jakoą chcecie pełnić: nikt nike bedzie szefem. chodzi mi o to ze naprzykład chę byc gosciem od muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 To nie wyjdzie. Po pierwsze trzeba miec pomysl jak to zorganizowac, po drugie znac dobrze gml, po trzecie kto bedzie chcial miec za szefa kogos kto nie zna podstaw, kogos kto nie pokazal zadnego projektu? Jesli chcesz zeby ludzie sie zglosili, to najpierw pokaz cos swojego. PS. tak czy inaczej powodzenia - bedzie ci potrzebne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Hmm... Może podaj jakie gry ta grupa będzie robić... W dodatku nie ten dział... No i nie każdy posiada to gg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Będziecie tworzyć gry, ja się zgłaszam umiem ładnie rysować plansze, raz narysowałem swoją do eurobiznesu. Możemy zrobić eurobiznes 2 tylko kto się zajmie pionkami i kostką do gry ? No co ? Gra to gra, planszowa też może być. Mam racje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Tak jak myslalem - swoj ciagnie do swojego. Nie to zebym zabranial, ale czy to ma sens zebrac grupe o malym potencjale? Przeciez ta grupa rozpadnie sie zanim na dobre powstanie. Do takiej grupy potrzeba profesjonaliste, ktory ogarnie wszystkie zadania - bierzcie przyklad z beaver interactive (choc juz raczej nie tworza), oni utrzymali sie bo byli dobrzy w gm, a to co tu widze, to bez urazy malo kompetentna grupa sie szykuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Były już takie pomysły no i zawsze nie wypalały ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Ja jakbym miał tworzyć team to tylko z ludźmi których znam normalnie, że codziennie się z nimi widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paco Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Dokładnie.. Po co robić grę z kimś kogo nie znasz. Ja bym się bał, że ktoś zakosi kod źródłowy :P A tak "Siema. Jak tam, zrobiłeś tego sprite'a bohatera?". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 no wlasnie, ja np. zalozylem team z kuzynem, z ktorym jestem caly czas w kontakcie (nawet chodzimy do tego samego gima) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Nie ignorujcie młodych twórców, zazwyczaj są dużo lepsi od tych super-hiper gm-mataszów, a dlaczego... cóż. ;] Ja służę radą i byłbym nawet skłonny wykonać jakieś proste grafiki. Jak coś to wiesz gdzie mnie szukać. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Hmm... BTW tez moge zrobic jakies graficzki :) Oczywiscie wszystkie dane sa w moim profilu (GG itp.) A tak pozatym to jaka gre macie zamiar jako pierwsza wyprodukowac? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi