Fallord Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Potrzebuje wyciętego wiatraczka o rozmiarach 90x90 w odcieniach szarosci. Chodzi o taki wiatraczek co mozna zawiesić na suficie.Pozdrawiam,Fallord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Od góry? Jak wiatraczek zawieszony na suficie może być widoczny od góry XD? Chyba że sufit jest szklany ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Tak,w mojej grze sufit jest przezroczysty xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 wyciętego oO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 No wyciętego w sensie,że z przezroczystym tłem.Ja juz zrobiłem ten wiatrak,musze przyznać że nawet fajnie wyszedł x).No cóż,sami się przekonacie sciągajac demo które dam na dniach.Zamykam,aby tu więcej zbędnego spamu nie było.Pozdrawiam Fallord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi