Fallord Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Jak sama nazwa tematu. A więc mam problem ze zrobieniem aby dany object co sekunde obracał się kilka stopni w prawo.Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 W create: alarm[0] = 1; W alarm0: direction -= 3; alarm[0] = room_speed * 1; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Nie działa x).Object stoi w miejscu nadal x). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Dodaj w step: image_angle = direction; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Działa,dzięki.Temat myslę,że moge zamknąć x). Nie,nie jeszcze jedno.Jak przyśpieszyć obracanie ? Strasznie wolno mi to robi x). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Zmień direction -= 3; w alarm na direction -= 10; Nie no, nie kumasz tego w ogóle, przeczytaj helpa po oglądaj przykłady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ja już dawno pryspieszyłem sobie sam,ale troche nie tak jak chciałem.Dobra,tam jak jest tak jest x).Dzięki za pomoc.Pozdrawiam Fall.Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi