varq Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Elo Mam kilka pytann jak zrobic zeby nasz bohater skakał i opadał po skoku czy da sie to zrobic i czy mozna ustawic zeby nasz bohater strzelał pociskami w potwory z ktorych np wypadał pieniarzek(lub jakas figlarna kropeczka byle mozna było to zebrac ) :twisted: Z góry dziekuje za pomoc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Szukaj, szukaj , szukaj, wyszukaj, przeszukaj, opcja szukaj... Poza tym FAQ do przeczytania i dokumantacja!!!! I przykłady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Siemka! masz tu przykład grawitacji :) http://www.atomgames.prv.pl/admin/admin.php?l=pl/001/006/002 PS. no jasne że się da ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varq Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dobra ze skaczeniem poszukam a ninja SOTD daje 5++ super gierka ile ja robiles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Eeee tam lepsze bywały :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Yoda... <bijesię> :P eeee Ninja_SOTD to moim zdaniem naprawdę niewypał....niepostarałem się bo podnieciłem się tym że jest A.I ;p PS.jakoś tak normalnie ją zrobiłem ;p sory za offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varq Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Powiedz z jakich poradnikow korzystałeś itp tez chce zrobic cos swojego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Powiedz z jakich poradnikow korzystałeś itp tez chce zrobic cos swojego :> To z poradnikow to nie bedzie wtedy 100% twojej roboty - help gm'a ci wystarczy (mi wystarczyl to i tobie tez ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi