fervi (Skovv) Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 A więc wyjaśniam. Mam problem z GM 7. Od kiedy zrobiłem boty do tibii, chciałem mieć więcej czasu dla GM-a, ale GM 7 jak na złość nie włącza się! :(( A GM 6 pójdzie Konkretnie Potrzebuje Programu, który zamieni pliki z Game Makera 7.0 na Game Maker 6.1 (jak ktoś ma niech mi wytłumaczy jak to działa jeśli to skomplikowane :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Nie dawno, na tym forum ktoś dawał linka do konwertera. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Ja go poszukam, ale w razie czego jak ktoś ma link niech mi go da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Odświeżam temat może ktoś ma link bo coś ściągnąłem, ale nie pyka I? http://users.nni.com/cmagicj/gmkformat0_9.txt To ma zamieniać pliki z GMK na GM6, w sensie, że sami konwertujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilar36 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 lol nawet nie wiedzialem ze juz cos takiego istnieje... fajnie przyda mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi