aaaaaa Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 mam taki problemik że mam dwa roomy i jeden objekt z zaznaczonym persistent po pewnym upływie czasu zmienia globalną zmienną na 1 i mam drugi objekt który gdy ta zmienna wynosi 1 włącza speed =2 i ten problem jest następujący kiedy jestem w roomie 1 i globalna zmienna wynosi 0 i wejde do roomu 2 zanim zmieni się ona na 1 to wszystko gra ten objekt ma speed=2 ale kiedy jestem w roomie 1 i globalna zmienna wynosi 0 i zmieni się ona na 1 kiedy jeszcze jestem w roomie 1 i później przejde do roomu 2 to ten objekt wogóle nie reaguje i nie ma speed=2 co trzeba zrobić ? Prosze o pomoc kogośdoświadczonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Njapierw sprawdź w debugu czy w 2 roomie zmienna wynosi 1 - może jakiś obiekt deklaruje ją na nowo na 0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 tak wynosi sprawdziłem i wiesz co zauważyłem że jeśli ta zmienna wywoła się po raz drugi tzn po czasie zmieni się na 0 a potem znowu na 1 to oni zaczynają chodizć HELP ME!!! Kurcze szkoda że nikt nie pomógł a jakbym dał projekt to by mi ktoś poprawił ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi